ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ

Ιδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα παίρνει από σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου η πόλη της Πάτρας με τον καρναβαλικό διάκοσμο. Τα συνεργεία του Δήμου αναμένεται να τον ολοκληρώσουν στο τέλος της εβδομάδας.

Η έναρξη του καρναβαλικού διακόσμου συμπίπτει χρονικά με την γιορτή του Αγίου Αντωνίου, γιορτή που παραδοσιακά συνδέεται με την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού.

🎊 Η πόλη παίρνει καρναβαλική όψη με τους μπάστακες και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ενημερώνουμε ότι θα αρχίσουν οι διαδρομές του Μουσικού Άρματος αναγγέλλοντας την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού.

🎊 Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου οι δύο τελάληδες, ο Γιώργος Λογαράς και η Μαρία Αγουρίδη, ως φυσική παρουσία, θα διαλαλούν με τον γνωστό εξωστρεφή και περιπαικτικό τρόπο την έναρξη του Καρναβαλιού.

🎊 Την ίδια μέρα, Σάββατο 22 Ιανουαρίου το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο η καθιερωμένη παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου, που φέτος θα έχει πλήρως ανανεωμένη μορφή, σε μια λιτή εκδήλωση απόλυτα εναρμονισμένη στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Με την ελπίδα ότι η πανδημία θα μας επιτρέψει την πραγματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας, η Κ.Ε.ΔΗ.Π. σας εύχεται Καλό Καρναβάλι!