ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΠ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, συμμετέχει και παράλληλα καλεί όλους τους εργαζόμενους, τον Πατραϊκό λαό, τα σωματεία, τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών, τους αγροτικούς Συλλόγους, όλους τους φορείς της Πάτρας να πάρουν μαζικά μέρος στη μεγάλη σύσκεψη που οργανώνουν η Δημοτική Αρχή και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη.

 

Προχωράμε όλοι μαζί, σε Παμπατραϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 18 Οκτώβρη και ώρα 6:30 μ.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων στέλνοντας μήνυμα αντίστασης σε όλους αυτούς που μας καταδικάζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Να μειωθούν δραστικά και να επιβληθεί πλαφόν σε όλα τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και στις τιμές όλων των ειδών λαϊκής κατανάλωσης και των αναγκαίων εφοδίων για τους αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.
  • Να καταργηθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και ο ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια.
  • Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε όσους αδυνατούν να το πληρώσουν, αλλά και να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε όσους έχει κοπεί. Διαγραφή χρεών για τα εργατικά – λαϊκά νοικοκυριά και τους επαγγελματίες.
  • Να σταματήσει κάθε σκέψη για διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου στις σχολικές μονάδες.
  • Έκτακτη ενίσχυση της χρηματοδότησης του Δήμου Πατρέων και των Σχολικών Επιτροπών, ώστε να ανταπεξέλθουν στο αυξανόμενο κόστος ενέργειας, εφοδίων, αναλώσιμων.

 

Έφτασε η στιγμή που ο λαός πρέπει να δείξει τη δύναμή του, να σταματήσει να εμπιστεύεται τους διάφορους «σωτήρες» και να βγει ο ίδιος στο προσκήνιο! Συμμετέχουμε όλοι στη σύσκεψη Εργατικού Κέντρου και Δημοτικής Αρχής. Προετοιμάζουμε όλοι μαζί την Πανελλαδική 24ωρη Απεργία στις 9 Νοέμβρη. Να νεκρώσουν τα πάντα! 

Μόνο η δική μας αγωνιστική δράση, η ανάπτυξη της αλληλεγγύης, η οργάνωσή μας  μπορούν να δώσουν θετική έκβαση για τις διεκδικήσεις μας και τη ζωή μας!