ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΕΙΑ - φωτ. αρχείου1

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, συμμετέχει αύριο, Τετάρτη 9 Νοέμβρη, ενώνοντας τη φωνή της με όλους τους εργαζόμενους, στην πανελλαδική πανεργατική απεργία.

Θα ξεκινήσει με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, στην προσυγκέντρωσή τους, στις 9:30 το πρωί, έξω από το Δημαρχείο και στη συνέχεια με τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, στις 10:30, στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

 

Θυμίζουμε, ότι για την αυριανή, μέρα αγώνα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δήλωσε:

 «Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επαγγελματίες, όλο το λαό της Πάτρας, να συμμετέχει στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της 9ης Νοέμβρη.

 

Κανείς να μην πάει για δουλειά την Τετάρτη, κανένα μαγαζί να μην ανοίξει, ώστε να στείλουμε όλοι ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες, ότι ο λαός σταμάτησε να ανέχεται την πολιτική που τον καταδικάζει στη φτώχεια, στην ανεργία, ότι πήρε την απόφαση να βγει στο προσκήνιο και να διεκδικήσει τη ζωή που δικαιούται.

 

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους του Δήμου μας, που ενώ παράγουν πολύτιμο έργο για την πόλη μας, βλέπουν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται και βιώνουν μεγάλες δυσκολίες για να τα βγάλουν πέρα, όπως συμβαίνει με όλους τους εργαζόμενους».